donderdag 11 juni 2009

Wie is er wel eens geskimd?

Wij zijn erg benieuwd wie er slachtoffer geworden is en de verhalen achter de gebeurtenis, hulp van de banken, politie, etc.
Graag vernemen wij uw ervaringen. Deze kunt u hieronder anoniem melden.

7 opmerkingen:

  1. Ik ben vorige maand (volgens mij) gskimd op het ns station.. Helaas wil mijn bank nog niet zeggen waar het gebeurd is. Als het goed is vergoed mijn bank alle kosten van de illegale pintransacties in Londen. zo'n 2500euro! Tot nu toe nog niets terug gehad..

    Jean S. uit Amsterdam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop het nooit mee te maken, scherm altijd mijn gegevens af met mijn hand. maar het schijnt ook dat ze de drukknoppen hebben bewerkt die dan gesmst worden naar decriminelen?

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben geskimt tijdje terug, ik had 110.000 euro op de dsb bank en toen ging het slecht met dsb en wilde ik mn geld terug, kreeg ik maar 100.00 euro terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. haha grappig Dirk,

    maar niet als je echt geskimt bent zoals ik was op het station in Castricum enige tijd geleden.
    Daags erna kreeg ik een telefoontje van mijn bank (gelukkig) dat er onnoemelijk buitensporig veel van mijn rekening werd opgenomen uit Polen en of dit klopte. Daarna zei ik dat dit uiteraard niet klopte maar aangezien mij positieve saldo van enkele duizenden euros konden de daders deze allemaal opnemen voordat de bank het door had. Gelukkig kreeg ik binnen een maand ongeveer mijn geld teruggestort.
    Gelukkig! Nu trek ik voordat ik begin te pinnen eerst flink aan het apparaat om te zien of het niet loslaat en ook of er geen camera's zijn oid. Aldoende leert men! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik ben geskimd in duitsland, munchen. ik kreeg gelukkig zonder problemen alles terug van de snsbank, zonder moeite.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik ben een keer geskimmed in Brussel. Ook de Rabo betaalde mij het terug. wel gek hoor dat ze je pincode kunnen zien/meten/weten.Verberg em altijd goed.

    BeantwoordenVerwijderen